Rólunk

JobServices Hungary Humánszolgáltató

Napjainkban nem csak az állást keresők, hanem a munkaadók is egyre nehezebben találják meg az igényeiknek, elképzeléseiknek megfelelő munkatársakat.
A megfelelő munkatárs megtalálásának sok esetben lehet az a legfőbb akadálya, hogy a keresésre irányuló tevékenység csak másodlagos, így nem tud kellő időt és energiát szentelni ennek a kulcsfontosságú feladatnak.
A helyzet tovább bonyolítása képpen pedig újabb akadály lehet az, hogy ha a munkaadónál jelentkező álláskeresők nem feltétlenül rendelkeznek a szükséges szaktudással és képességekkel.

Munkaerő toborzási szolgáltatásunk igénybe vételével, mint munkaadó és leendő partnerünk időt és pénzt takaríthat meg a toborzás során, melynek köszönhetően erőforrásait teljes egészében fő tevékenységére fordíthatja és rövid időn belül megtalálhatja az igényeiknek leginkább megfelelő jelöltet.

Mi a JobServices-nél nap mint nap azon dolgozunk, hogy minden esetben a lehető legközelebb tudjuk hozni egymáshoz a munkaerő piac azon szereplőit, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Közvetítés, toborzás, fejvadászatFolyamatok a sikereses együttműködéshez

Igéynfelmérés

A megbízó elvárásainak és a munkakör jellemzőinek megismerése, a jelölt és készségeinek felmérése, az elvárások és a felkínált juttatások felderítése.

Toborzás

A megfelelő jelöltek keresése folyamatosan bővülő adatbázisunkban. A pozíció meghirdetése honlapunkon, partnereinknél valamint további álláskereső portálokon és egyéb internetes felületeken.

Kiválasztás

A beérkező önéletrajzok előszűrése, a legalkalmasabbnak ítélt jelöltek telefonos interjúztatása (szakmai ismeretek, képzettség ellenőrzése, nyelvtudás szintjének felmérése). Riport készítése a legalkalmasabb jelöltekről (az önéletrajz, a teszteredmények és az interjúk alapján). Személyes inetrjúk megszervezése a megbízó képviselőjével.

Garancia

A kiközvetített munkerőre a munkába állás kezdetétől, a szerződésben egyedileg meghatározott időtartamra garanciát vállalunk. Vagyis ha a közvetített munkavállalónk szakmai okok miatt a garanciális időben belül távozik vállalatuk állományából díjmentesen pótoljuk.

Költséghatékonyság

Szolgáltatásaink árát minden esetben egyedi, személyre szabott kalkulációval állapítjuk meg, mivel az nagyban függ a betöltendő pozíciótól.

Időhatékonyság

A megbízónak nem kell a hosszadalmas toborzással foglalkoznia, mert csak a legjobb jelölteket küldjük tovább, így könnyedén választhat saját preferencia alapján. Segítségünkkel gyorsan találhat ideális jelöltet az adott pozícióra.

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük üzenetét, kollégáink hamarosan jelentkeznek!
Hiba történt az üzenet küldése során, kérem küldje el újra üzenetét!

Kérdésed van? Beszéljünk!

További részleteket szeretnél megtudni, ezen a számon kereshetsz minket:
+36 70 123 4567 vagy írj nekünk e-mailt a hello@toborzas.hu e-mail címre!